חדרי תפיחה למאפיות

כל בעל מאפייה או קונדיטוריה, ואפילו בעלי חברות קייטרינג ועסקים אחרים המספקים מוצרי מאפה או לחם אותם הם מכינים במקום, מכירים היטב בחשיבות של חדרי תפיחה למאפיות. על מנת להכין קרואסונים, קינוחים ,מאפים שונים ולחמים יש הצורך בהכנת בצק איכותי, לתת לו לתפוח בתנאים אידיאליים ועל ידי כך להפיק מוצרי אפייה בטעם ובאיכות הטובים ביותר. לנגד עיניו של בעל העסק עומד כמובן גם הרצון לייעל את העבודה בבית העסק, להגדיל את התפוקה ולמקסם את הרווחים מהפעילות במקום. לצורך כך תצטרכו לשמוע על חדרי התפיחה למאפיות שלנו מבית חשמל E.

מיקסום שטח החלל והגדלת קצב העבודה:

ישנן דרכים שונות ומגוונות להתפיח בצק כאשר חדרי תפיחה למאפיות זו אחת הדרכים הטובות ביותר, אם לא הטובה ביותר. חדר התפיחה כולל מערכת קיטור המחדירה אוויר אל חלל החדר ולמעשה עוטפת את הבצק ועוזרת לו לגדול ולהיות רך ואוורירי יותר. עם חדר תפיחה מתוכנן היטב ניתן לחסוך משמעותית במקום בחלל הייעודי, לשפר את הפרודוקטיביות ולהגדיל את ההכנסות תוך שאתם משפרים את מוצרי האפייה שלכם בטעמם ובאיכותם. חדרי התפיחה של חשמל E מתוכננים בהתאמה אישית לצרכי הלקוח, שלא כמו מערכות מובנות בשוק המאלצות את בעל העסק להתפשר על המיקום שלהן בחלל המאפייה, תופסות מקום, מגבילות את קצב העבודה ,מגבילות את שטח העבודה ועוד. 

מגוון יתרונות נוספים לרכישת חדרי תפיחה למאפיות מבית חשמל E:

  • שיפור הצריכה האנרגטית – באמצעות חדר תפיחה מערכת הקיטור יוצרת אדים ואוויר חם המתפזר בחלל בצורה אחידה לכל חלקי החדר. על ידי כך מאפשרת התפחה אחידה ומהירה יותר של הבצק, מה שמאפשר להגדיל גם את ההספק של העסק בעשרות או מאות אחוזים.
  • חיסכון במקום – חדר תפיחה למאפיות מבית חשמל E בנוי התאמה אישית לחלל הייעודי לו בעסק שלכם. על כן תוכלו לנצל היטב את שטח החלל לצרכים אחרים כמו מקררים, שטחי תצוגה, אחסון או אפילו הגדלת שטח ההתפחה ותפוקת הייצור.
  • שירות איכותי ברמה הגבוהה ביותר – אנו זמינים עבורכם 24 שעות ביממה ללא שבת וחג בכל צורך כך שבמקרה של תקלה חלילה לא תצטרכו לדאוג שההכנסה שלכם תיפגע משמעותית או תצטרכו לחכות ימים שלמים עד שיגיע הטכנאי. נשמח לעמוד לשירותכם בכל צורך.

אודות המחבר

יוסי תדיר

החברה נוסדה ע”י יוסי תדיר הנדסאי חשמל מוסמך בעל נסיון של כ-25 שנה בתחום החשמל התעשייתי, מתח גבוה, הבקרים המתוכנתים ומערכות קיטור מתקדמות .
הצורך בהתקדמות טכנולוגית בשילוב עם ידע נרחב שנרכש לאורך השנים הובילו את יוסי לממש את חזונו ולפתח מוצרים ייחודים בתחום הקיטור והבקרה האלקטרונית והחברה עובדת באופן מלא עם מהנדסים ומקבלי החלטות ממיטב החברות במשק .