ציוד למאפיות

מערכות איכותיות שתבחינו בהבדל מהתפיחה הראשונה

מידע על ציוד למאפיות

בחשמל E ישנו מגוון רחב ומגוון של מחוללי קיטור בגדלים ובהספקים שונים לתחום המאפיות והתפיחה .
ברשותנו מערכות מתקדמות ויעילות אנרגטית אשר חוסכות בהרבה מתצרוכת החשמל של מערכות מקבילות. מערכות אלו קלות לתפעול ותחזוקה שבועית ,לשמירה על המערכת ולהגדלת אורח חייה בצורה משמעותית וכמו כן, ניתנות לטיפול ואחזקה שנתית בבית העסק ללא צורך בהשבתת העבודה אצל הלקוח לשיפוץ המערכת בבית המלאכה .
מערכות חשמל E בעלות רכיבי חשמל אירופאים באיכות הטובה ביותר וניתנים לשליטה על גופי החימום והפרדתם בעת תקלה והמשך עבודה עד הגעת טכנאי.
חשמל E נותנת שירות תיקונים בזמינות גבוהה ומקצועית למערכותיה. אנו נותנים יעוץ והכוונה בתכנון חדרי התפחה (גארה), מחממי סירים למטבח המוסדי, ומחוללי קיטור לתנורי אפיה .
אנו מלווים אתכם החל משלב התכנון וההקמה דרך שלב הביצוע וההתקנה בפועל תוך כניסה לפרטים הקטנים שעושים את ההבדל.

*שרות טכנאים מקצועי עד בית העסק בזמינות גבוהה להמשך עבודה סדירה

מבין לקוחותינו

מחולל קיטור

מחוללי קיטור למאפיה/תפיחה (גארה)

ברשות חשמל E קיימים מבחר רחב של מחוללי קיטור לחדרי תפיחה 
מערכות קיטור לתנורי אבן ומערכת קיטור לסירי בישול .

אנו נותנים שירות תיקונים עד בית העסק להמשך עבודה רציפה וסדירה וכמו כן יעוץ בתכנון והקמה של  חדרי התפחה (גארה),מחממי סירים למטבח המוסדי ומחוללי קיטור לתנורי אפיה.

ברשותינו מערכות מתקדמות ויעילות אנרגטית אשר חוסכות לכם מתצרוכת החשמל ממערכות מקבילות ההופכות את ההשקעה במערכת לכדאית כבר מההפעלה הראשונה.
השקעה נכונה בריאה וחסכונית לאורך זמן.

ציוד נוסף למאפיות

תא תפיחה

מידע על תא תפיחה וחדרי גארה במאפיות, קונדיטוריות ובתי עסק שונים העוסקים עם אפיה עושים שימוש בשיטות התפחה שונות כדי למהר את התפיחה של הבצק

קרא עוד »

חדרי תפיחה למאפיות

חדרי תפיחה למאפיות כל בית עסק העוסק בתחום האפייה: מאפיות, קונדיטוריה, חברות קייטרינג המספקות גם מוצרי אפייה ועסקים אחרים – זקוקים לחדרי תפיחה ומערכות קיטור

קרא עוד »

מחולל קיטור ללחמי מחמצת

מידע על מחולל קיטור ללחמי מחמצת לחמי מחמצת הינם מסוגי הלחמים הפופולריים ביותר. אלה עשויים מקמח מלא לרוב ונחשבים לבריאים יותר לאכילה וקלים יותר לעיכול.

קרא עוד »

תפיחה ללחמים

מידע על תפיחה ללחמים על מנת שהבצק של הלחמים יהיה אוורירי ורך לאחר האפיה יש צורך להעביר את הבצק תהליך התפחה. תהליך זה הוא למעשה

קרא עוד »